Leveranstider och Frakt

När du handlar på Spero.se hanteras en mottagen och godkänd order inom två arbetsdagar. Normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar. Längre leveranstid kan förekomma under högsäsong. Leveransen sker till ditt närmaste DHL Service Point-ombud. Fraktavgift på 59kr tillkommer vid köp under 2500 kr. Vid köp över 2500 kr levereras dina varor fraktfritt.

När din order har skickats från oss får du ett leveransmail med kollinummer. Detta kan du använda för att söka efter ditt paket på DHL.se och även för att hämta ut din beställning när den väl ankommit till ditt utlämningsställe. Du kommer att bli meddelad via sms när ditt paket finns att hämta. Obs! Du behöver alltid legitimera dig vid uthämtning av paket.

Transportskador

Om du upptäcker synliga skador på paketet redan vid uthämtningstillfället så underlättar det för oss om du anmäler det direkt till ombudet. Du kan även kontakta vår kundtjänstför hjälp.

14 dagars ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt från den dag du har mottagit din vara. När du handlar på Spero.se följer det med en returfraktsedel. Om ångerrätten utnyttjas så skall retursedeln fyllas i. Skicka tillbaka varan tillsammans med retursedeln till oss. Returfrakten är förbetald av Spero.se Vid utnyttjande av ångerrätt skall varan returneras i väsentligt oförändrat skick. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad, betalar vi tillbaka det belopp du betalat (med avdrag för fraktavgift). Önskar du en annan produkt ber vi dig att lägga en ny order på www.spero.se med önskad produkt. Läs om våra fullständiga köpvillkor här.