Equipe

EQUIPE

Med över 20 års erfarenhet erbjuder Equipe hantverk av högsta kvalitet med exklusiva detaljer som är omsorgsfullt tillverkade i Italien. Varje produkt är tillverkad med både ryttare och häst i åtanke. Med stor passion och skicklighet tillverkar Equipe produkter som motsvarar sina kunders behov vid dressyr, hoppning, fälttävlan och distansritt.

 

Equipe kombinerar handgjorda produkter av högsta kvalitet med ett intresse för innovation och att ständigt utveckla tillverkningstekniker, design och material. Varje enskild sadel är tillverkad av sadelmakare som bemästrar konsten att utforma exklusiva sadlar speciellt framtagna åt sina kunder. Både ryttarens komfort och hästens anatomi är i fokus vid tillverkning och den ständiga utvecklingen av produkterna. I världs-/europamästerskap och OS inom ridsport använder sig flera av mästarna på podiet sadlar och andra produkter tillverkade av Equipe.

 

Spero Equestrian erbjuder en rad produkter från Equipe till den svenska marknaden. Produkter såsom sadelgjordar, träns och tyglar, martingal och förbyglar, sadelunderlägg, stigläder och stigbyglar, grimmor och grimskaft. Dessutom erbjuder vi accessoarer för både ryttare och häst samt lädervård speciellt framtagen för produkter från Equipe.